Ακαδημία Σθένος

#mazisu #SoftSkillsDevelopment #Guidance #Counseling

Career GPS

Τι είναι το Career GPS;

Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα συμβουλευτικής σπουδών, σταδιοδρομίας και επαγγελματικού (επανα)-προσανατολισμού προσβάσιμο από όλους

Σε συνθήκες αβεβαιότητας ένα πλήρες πρόγραμμα συμβουλευτικής σπουδών και σταδιοδρομίας καθίσταται αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα, και πρέπει να είναι προσιτό σε όλους.

Τι περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού;

Tεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού Triodon, ένα Τεστ Επαγγελματικού Προσανατολισμού που θα σε βοηθήσει να βρεις ποια επαγγέλματα σου ταιριάζουν μέσα από τρεις άξονες: Εντοπίζει τα ενδιαφέροντά σου | Βρίσκει τον χαρακτήρα σου σύμφωνα με την θεωρία του Τζ. Χόλαντ. |Ανακαλύπτει την προσωπικότητά σου με βάση την θεωρία του Κ. Γιουνγκ.
Ένα προσωποποιημένο σύστημα οργάνωσης. Εργαλεία (Time Tracking Table, Pommodoro Technique, 80/20 rule)
Ατομικό πλάνο σπουδών και σταδιοδρομίας

Σε συνθήκες αβεβαιότητας ένα πλήρες πρόγραμμα συμβουλευτικής σπουδών είναι πιο απαραίτητο από ποτέ. Σε συνθήκες αβεβαιότητας ένα πλήρες πρόγραμμα συμβουλευτικής σταδιοδρομίας είναι απαραίτητο για όλες τις ηλικίες.

Σε συνθήκες αβεβαιότητας ένα πλήρες πρόγραμμα συμβουλευτικής σπουδών και σταδιοδρομίας καθίσταται αναφαίρετο κοινωνικό δικαίωμα, και πρέπει να είναι  προσβάσιμο σε όλους.

Με αίσθηση την ευθύνης που μας αναλογεί, αποφασίσαμε στην Ακαδημία Σθένος να γκρεμοτσακίσουμε το κόστος. Αν θέλεις να κάνουμε #mazisu το επόμενο βήμα, σε περιμένουμε ένα ΚΛΙΚ μακριά.