Ακαδημία Σθένος

#ΕπαγγελματικόςΠροσανατολισμός #mazisu #workfidence #SoftSkillsDevelopment #GuerillaGuidance #Counseling

Καλώς ήλθατε

Δημοσιεύθηκε: 19-11-2022

Θέμα: Σθένος

Εδώ χτυπά η καρδιά της διαδικτυακής μας παρουσίας. Η φιλοσοφία του σχεδιασμού είναι κλασσική, μίνιμαλ και φυσικά ασπρόμαυρη. Έτσι λιτή και απέριττη προσφέρει zero distractions, ώστε να περιηγηθείτε απερίσπαστοι και να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αν θέλετε να μάθετε για εμάς επιλέξτε την καρτέλα Ποιοί είμαστε.

Αν θέλετε να μάθετε για εμάς μέσω της αρθρογραφίας μας μπορείτε να επιλέξετε τις καρτέλες Αρθρογραφία και Παλαιό Blog.

Στην Ακαδημία Σθένος, παρέχουμε υπηρεσίες συμβουλευτικής σπουδών και σταδιοδρομίας. Κεντρική αφορμή για την οικοδόμηση σχέσης εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας είναι ο Επαγγελματικός Προσανατολισμός.

Στην Ακαδημία Σθένος πιστεύουμε πως η συμβουλευτική σπουδών και σταδιοδρομίας είναι μια απαραίτητη διαδικασία ιδιαίτερα στις μέρες μας.

Μπορεί να μας βοηθήσει αποφασιστικά να ξεκαθαρίσουμε τις επιλογές σπουδών και την επαγγελματική μας πορεία, μέσα από ένα δυναμικό πενταετές πλάνο.

Αφορά σε κάθε ηλικία μετά το γυμνάσιο είτε πρόκειται για εύρεση εργασίας, είτε για επαγγελματική μετατόπιση, είτε αφαλώς και για νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Θεωρούμε πως ο προσανατολισμός είναι κοινωνικό αγαθό και θα πρέπει να προσφέρεται δωρεάν σε όλους. Εμείς διαμορφώσαμε τα προγράμματά μας ωστε να είναι προσβάσιμα από όλους.

  • Study GPS για την ανάπτυξη #workfidence μέσω της οργάνωσης και των τεχνικών μελέτης (Για μάθητές Γυμνασίου – Α’ + Β’ Λυκείου)
  • Exams GPS για την ανάπτυξη #workfidence μέσω της διαχείρισης ενός project των πανελλαδικών ή των εξεταστικών (Για Γ’ Λυκείου – Σπουδαστές ΙΕΚ – Φοιτητές Πανεπιστημίου)
  • Career GPS για την ανάπτυξη #workfidence μέσω του πενταετούς σχεδίου ζωής και σταδιοδρομίας σε μία σελίδα (Για όσους αναζητούν το επόμενο βήμα στη ζωή και σταδιοδρομία του… σε κάθε ηλικία)

Αν είστε σχολική μονάδα, σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, Φροντιστήριο, Δήμος, Ενορία, Σωματείο, Επιχείριση κοκ και θέλετε να σχεδιάσουμε, να διοργανώσουμε και να υλοποιήσουμε δράσεις (ομιλίες, εργαστήρια, μαθήματα ή ό,τι άλλο σκεφτείτε) για τα παιδιά, τους εφήβους και όποια ηλικιακή ομάδα επιλέξετε, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Οι υπηρεσίες μας προσφέρονται ατομικά ή ομαδικά και δια ζώσης ή online.